Kiemelt bejegyzés

Idén útra kelünk!

Kedves Olvasó! Először is szeretnélek üdvözölni a Vikigtour17 oldalán. 3 Útitárs 35 nap és több mint 7000 km kalandját olvasha...

2017. április 2., vasárnap

Repjegyek

Híreim vannak!

Újabb fix pontokat lehet beírni az útitervbe!

Miután rendeződött az útitárs kérdése, fontos momentum következett, ez nem más mint a repülőjegyek felkutatása és foglalása. Összesen 4 repülőjegyet kell megvenni, hogy mindenkinek biztosítva legyen az utazása.

Stockholm-Budapest  => Anyuka
Budapest-Stockholm  => Anna
Helsinki-Budapest      => Anna
Budapest-Helsinki      => Lia

Nem volt egyszerű összehangolni, hogy mindenkinek jó legyen és az útitervet se kuszálja össze. Egyrészt az érkezés és indulás konkrétan meghatározza, hol kell lenni abban az időpontban, másrészt a mocskos anyagiakat is figyelembe kell venni. Ugye nem mindegy, hogy 23Eft vagy 73Eft egy jegy.
Szerencsére már modern világot élünk és rendelkezésre áll az internet csodálatos világa. A számomra jól bevált Skyscanner újra hozta a formáját és pikk pakk hozzásegített minket a jegyekhez.
Sajnálatos módon Helsinkibe, illetve onnan Budapestre nem találtunk közvetlen járatot, amely kedvező lenne, így Berlin érintésével és egy átszállással sikerült jegyet foglalni. Ennek viszont előnye is van! Anna azzal a géppel fog hazajönni, amivel Lia érkezik! Így nekem is könnyebbséget jelent, mert nem kell 2x menni a reptérre.

1 megjegyzés:

  1. Nem kell 2x menned a reptérre, mert ennyire rugalmas vagyok! Kérlek ez majd jusson eszedbe a harmadik hideg és kényelmetlen sátras esténken, amikor esetleg kevésbé leszek az. :)

    VálaszTörlés